Erfa – uvoz, distribucija in pospeševanje prodaje

Podjetje Erfa je eno vodilnih slovenskih podjetij, specializiranih za uvoz, distribucijo in pospeševanje prodaje mlečnih izdelkov ter izdelkov za dopeko.

Naša vizija je slovenskemu potrošniku ponuditi vedno nove in zanimive izdelke ter sočasno odkrivati in oblikovati nove tržne priložnosti že znanim blagovnim znamkam.

Blagovne znamke, ki jih distribuiramo in uvažamo, se ponašajo z visoko kakovostjo ter dobro prepoznavnostjo v evropskem prostoru. Na slovenskem trgu s ponosom predstavljamo blagovne znamke, kot so Jogobella, Monte, Milk Tiger, Müller Mix in Müller Riso, Grana Padano, Parmigiano Reggiano ter mnogo drugih.

Naši poslovni partnerji so največje in najbolj prepoznavne trgovske verige v Sloveniji: Spar, Mercator, Engrotuš, E.Leclerc, Jagros, Kea ter drugi.

Naš distribucijski poslovni partner je logistično podjetje Frigologo, ki ima logistična centra v Komendi in Celju. Frigologo je vodilno slovensko podjetje na področju hladne logistike živil z 20-letno tradicijo v Evropi in 10-letno v Sloveniji.

Bi radi vstopili na slovenski trg mlečnih izdelkov? Prepričani smo, da smo najboljši poslovni partner za vas.

Veseli bomo vašega povpraševanja

 

Naše odlike in prednosti

  • Več kot 40 let izkušenj s področja uvoza, distribucije in pospeševanja prodaje.
  • Poznamo in obvladujemo več kot 90 % slovenskega trga.
  • Smo zanesljivi, odzivni, strokovni in predani.
  • Smo pravi naslov za vstop na slovenski trg mlečnih izdelkov ter izdelkov za dopeko.