Priljubljena Jogobella in Monte iz Zotta letošnje leto praznujeta že kar 20 let. Zott je evropsko podjetje z dolgoletno tradicijo, ki je bilo ustanovljeno leta 1926 v Nemčiji. Poznani so po prvovrstnih sadnih jogurtih, mlečnih desertih in sirih.

Popoln mlečni desert
Monte so v Zottu razvili kot čisto novo zvrst deserta. Dobri dve leti so tuhtali in razvijali, dokler niso našli popolnega recepta, ki ga pri nas otroci obožujejo že dve desetletji. Kombinacija sveže mlečne kreme, slastne čokolade in krepkih lešnikov je ljudem že od vsega začetka tako teknila, da je v Nemčiji postal Monte najuspešnejši novi izdelek v svoji kategoriji. Danes je Monte najljubši posladek številnih malih in velikih sladokuscev v več kot 30 državah po celem svetu, tudi v Sloveniji.

Najljubši sadni jogurti
Kdo ne pozna odličnega jogurta z ekstra velikimi koščki sadja, ki vsakodnevno nudi sočen zalogaj veselja? Jogobella nastaja iz prvovrstnega mleka, saj je ena izmed pomembnejših vrednot, ki jih zagovarja podjetje Zott, prav kakovost, ki se začne pri surovinah.

0 komentarjev

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Nazaj
Monte White Fan Edition
Naprej
Tiramisu