Čas priprave: 45 minut

Sestavine:

  • 100 g masla
  • 200 g naribanega sira Grana Padano Zanetti
  • 200 g bele moke
  • 3-4 žlice smetane
  • 4 jajčni rumenjaki

Postopek priprave:

1Grana Padano Zanetti. korak
Maslo, moko in sir dodajte v posodo in mešajte, dokler ne dobite zrnate strukture. Če želite, lahko dodate dva rumenjaka. Previdno dodajte smetano in mešajte dokler ne dobite gladke, goste mase. Masa naj nekaj časa počiva v hladilniku.

2. korak
Iz mase oblikujte približno 4-5 cm debele svaljke in jih razrežite na majhne, približno 1 cm debele rezine. Rezine nato položite na dobro namaščen pladenj za pečenje, jih premažite z jajčnim rumenjakom in jih pecite pri približno 250 °C, dokler ne postanejo zlate barve.

Nazaj
Krompirjeva omleta
Naprej
Pikantni kanapeji