Uvažamo in distribuiramo širok nabor mlečnih izdelkov najrazličnejših znamk. Naši partnerji so:

Alpenhain

Samo najboljše iz narave

Podjetje Alpenhain se ponaša z dolgo družinsko tradicijo izdelave sirnih specialitet. Matthias Hain, ustanovitelj podjetja, je že leta 1905 postavil temelj za ustanovitev tovarne specialitet Alpenhain. Kot uspešno družinsko podjetje čutijo posebno odgovornost in dolžnost, da svojim strankam ponudijo samo najboljše iz narave. Zavedajo se, da so okolje, naravni viri ter seveda vsi zaposleni najdragocenejši kapital njihovega uspeha. Zato jim zaupajo kupci iz več kot 40 držav.

Več na: alpenhain.de

Bergader

Od skromnih začetkov do zapuščine ustvarjanja sirov

V Bergaderju se ne osredotočajo le na visoko kakovost v procesu izdelave sira, temveč na področju kakovosti mleka, tudi tesno sodelujejo z lokalnimi proizvajalci te dragocene surovine. Sveže mleko je najpomembnejša sestavina vseh sirnih specialitet Bergader, najbolj znani pa so po sirih z modro plesnijo iz kravjega mleka.

Več na: bergader.com

Daily Dairy

Najboljši nizozemski siri

Daily Dairy je mlado in dinamično nizozemsko podjetje, ki ima trdne temelje v znanju in izkušnjah izdelovanja sira ter drugih mlečnih izdelkov. V več kot 60 državah ljudje zaupajo njihovim izdelkom in storitvam, ki so vrhunske kakovosti. Dobavljajo široko paleto mlečnih izdelkov ter celoten nabor nizozemskih in evropskih sirov.

Več na: daily-dairy.com

Heinrichsthaler Milchwerke

Moj košček narave

Mlekarne Heinrichsthaler Milchwerke uporabljajo najboljše mleko iz regije, okolju prijazne in odgovorne proizvodne metode ter tako izdelujejo neverjetno okusen sir - "moj košček narave".

Izdelujejo vse običajne sire od Gaude, Ementalerja in Tilsiterja do specialitet, kot je njihov pivski sir.

Več na: heinrichsthaler.de

Loška mlekarna

Enota Loške zadruge v Škofji Loki

Že več kot 118 let obratuje na lokaciji Fužinska ulica 1 in je mlekarna z najdaljšo tradicijo v Sloveniji. Slovijo po odlični kakovosti, saj za svoje mlečne izdelke uporabljajo izključno mleko lokalnega slovenskega izvora. Zelo ponosni so na certifikat za ekološko predelavo mleka, ki so ga pridobili v letu 2007.

Več na: loska-zadruga.si/loska-mlekarna

Mammen Mejerierne

Sir je njihova strast

V zadnjih letih se je podjetje Mammen Cheese večkrat širilo in je danes znano kot sodobna ter učinkovita mlekarna z visokim mednarodnim standardom. Raven kakovosti dosegajo z uporabo kombinacije preizkušenih tehnik ter nekaterimi najbolj inovativnimi proizvodnimi metodami. Pri podjetju Mammen Cheese so ponosni na dostavo najkakovostnejšega sira, po najbolj konkurenčnih cenah, ob uporabi najučinkovitejše dobavne verige.

Več na: mammencheese.dk

Milchwerke Schwaben

Izdelki Weideglück

Od skromnih začetkov leta 1922 do danes se je majhna mlekarna Milchwerke Schwaben razvila v eno izmed 50 največjih podjetij v mlečni industriji. Izdelki Weideglück, ki prihajajo iz mlekarne z najsodobnejšo tehnologijo, so namenjeni kupcem po vsej Evropi in nastajajo po preizkušenih receptih, kjer so uporabljene samo najboljše sestavine.

Več na: weideglueck.de

Savencia

Številka 2 v Franciji in številka 4 po vsem svetu

Z osredotočanjem na specialitete iz sira in mlečne sestavine z visoko dodano vrednostjo, se SAVENCIA Fromage & Dairy uvršča med vodilne svetovne predelovalce mleka. V vseh državah, kjer so prisotni, potrošnikom nudijo izdelke, ki so zasnovani zanje ter podprti z vrhunskimi blagovnimi znamkami, ki so pogosto del njihove nacionalne dediščine. Njihov razvoj temelji na poznavanju lokalnih okusov in navad, bogastvu znanj s področja proizvodnje sira, obsežnem obvladovanju tehnologij za izdelavo sira ter mlečnih izdelkov in vrhunskih raziskavah sestavin mleka.

Več na: savencia-fromagedairy.com

Valmar

Za sladkosnede

Podjetje Valmar d.o.o. iz Nove Gorice je že od leta 1994 distributer profesionalnih rastlinskih krem Hulala za slovenski trg.

Hulala je priznana in kakovostna italijanska blagovna znamka, ki obsega profesionalne izdelke za slaščičarstvo, restavracije ter gospodinjstva. Ponujajo sladkane in nesladkane rastlinske kreme za stepanje ter kuhanje, slaščičarske kreme, že pripravljene omake za kuhanje, bešamel omako in stepene kreme v razpršilu.

Več na: valmar.eu

Vindija

Sinonim za hrvaške proizvode evropske kakovosti

Njihova brezkompromisna načela so naravnost, zdravstvena ustreznost izdelkov in gastronomska izvrstnost. S kakovostnimi ter zanesljivimi izdelki in že več kot pol stoletja dolgo tradicijo povečujejo položaj Vindije na nacionalnem trgu ter nadaljujejo z osvajanjem mednarodnih trgov in uživajo veliko zaupanje svojih zvestih potrošnikov. Njihovo misijo v prvi vrsti predstavljata izpolnjevanje potreb ter želja potrošnikov, ki so iz dneva v dan bolj informirani. Stremijo tudi k dokazovanju ter razvijanju zaupanja vrednih blagovnih znamk.

Več na: vindija.hr

Wyke Farms

Bogata zapuščina

Podjetje Wyke Farms ima družinsko kmetijo v središču Somerseta, kjer že več kot 150 let, po skrivnostnem receptu babice Ivy, izdelujejo popoln sir čedar (cheddar). Z leti je ta recept osvojil več nagrad kot katerikoli drugi čedar in je trenutno priljubljen v več kot 150 državah, zato recept hranijo na varnem v sefu na kmetiji Wyke. Družina do izdelovanja sira še vedno goji enako strast kot prvi dan, zato kupci z veseljem posegajo prav po njihovih okusnih tradicionalnih čedarjih.

Več na: wykefarms.com

Zanetti

Stoletja izkušenj, tradicije in strasti do italijanskih sirov

Zanetti Spa je v italijanskem in svetovnem merilu vodilno podjetje pri proizvodnji italijanskih sirov v skladu s standardi, ki jih določa ZOP (zaščitena označba porekla). Kakovost njihovih izdelkov je tesno povezana s kakovostjo surovin ter z bogatimi izkušnjami zaposlenih v podjetju. Zanetti letno na trgu ponudi več kot pol milijona kolutov sira Grana Padano, ki je vodilni izdelek družbe. Kupce pa navdušujejo tudi z ostalimi tipičnimi siri.

Več na: zanetti-spa.com

Zott

Gurmanski mlečni izdelki

Zott je evropsko podjetje z dolgoletno tradicijo, ki je bilo ustanovljeno leta 1926 v Nemčiji. Znani so po prvovrstnih sadnih jogurtih, mlečnih desertih, sirih in mocarelah. Njihove blagovne znamke, kot so Jogobella, Monte, Zottarella ter Milk Tiger navdušujejo družine po vsem svetu.

Več na: zott-dairy.com

Obiščite tudi: monte.com/si